روش های فرآوری زیتون

مطالب مرتبط

۱۵ دیدگاه‌

  1. علیپور گفت:

    ممنون از شما . واقعا همونی بود که می خواستم،کامل و بدون نقص

  2. هادی گفت:

    ۷ الی ۱۰ روز تعویض اب زیتون رو له میکنه یک بار کافیه .

    • admin گفت:

      ۷ الی ۱۰ روز تعویض آب و نمک به هیچ وجه موجب له شدن زیتون نمیشه، چرا که در هر بار تعویض آب و نمک هم زیتون شیرین تر میشه و هم استحکام زیتون با نمک حفظ میشه، عدم استفاده از نمک موجب له شدن زیتون ها میشود

  3. جلال طرفی گفت:

    سلام . نوع زیتون که در عکس بالا اولی گذاشتید چه نوع زیتونی هست ؟ من از خوزستانم و درخت زیتون دارم بارش هم شبیه عکس هست اما حجم زیتونها کوچک است چرا ؟ ممنون

    • admin گفت:

      با سلام
      با دیدگاه عمومی همه زیتونها شبیه هم هستند و تفاوت های موجود بین زیتونها بارز نمی باشد
      عکس مورد اشاره مربوط به زیتون کنسروالیا می باشد که توضیحات آن در لینک زیر قابل مشاهده می باشد
      معرفی زیتون کنسروالیا
      زیتون کنسروالیا نسبت به زیتون های دیگر گوشتی تر و سایز آن درشت تر است به طوری که انداه آن گاها به اندازه گردو می باشد.

      • یک بنده خدا گفت:

        این زیتون ا.و.ی.ل.آ که خیلی خیلی بزرگ و تبلیغ میشه همینه؟

        • admin گفت:

          بله محتمل است چرا که برخی ارقام زیتون وارداتی به لحاظ دستکاری ژنتیکی صورت گرفته بر روی آنها مثل کنسروالیا و … دارای سایز بزرگتر هستند و در تبلیغات مختلف نیز از آنها بهره گیری می گردد

  4. فرشته قدیر گفت:

    با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر به خاطر مطالب خوبتون . آیا زا زیتونی که کمی سیاه شده هم میشه برای تهیه زیتون شور استفاده کرد یا خیر ؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید

    • admin گفت:

      با سلام و سپاس از همراهی شما فرشته عزیز
      توصیه میشود که از زیتون سیاه شده در فرایند فرآوری استفاده نگردد چرا که استحکام کافی نداشته و ممکن است باعث نرمی زیتون های دیگر شده و ماندگاری زیتون ها را کم کند اما اگر زیتون کمی سیاه شده باشد (۷۰ درصد سبز ۳۰درصد سیاه) میتوان از آن جهت فرآوری استفاده نمود

  5. موسوی گفت:

    سلام،زیتون بسته بندی رو به چه روشهایی طعم بندی کنیم که مصرف کننده تجربه ی دلنشین تری داشته باشه؟ممنونم

    • admin گفت:

      باسلام خدمت آقای موسوی عزیز
      طعم بندی زیتون بیشتر سلیقه ای و تزئینی می باشد و شما باید بیشتر به سلیقه و ذائقه مشتری هاتون توجه داشته باشید.
      بطور مثال از سرکه برای ترش مزه شدن زیتون استفاده میشود.
      یا زیتون عسلی بعنوان طعم شیرین و ملس زیتون عرضه می شود.

  1. ۱۳۹۸-۰۲-۱۰

    […] روش های فرآوری زیتون […]

  2. ۱۳۹۸-۰۲-۱۰

    […] روش های فرآوری زیتون […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *