چرا روغن زیتون تلخ بخوریم؟ | Why eat bitter olive oil

مطالب مرتبط

۸ دیدگاه‌

  1. فرشته گفت:

    باسلام آیا رآهی وجودداره ک تلخی روغن زیتون راک خودمان درمنزل گرفتیم کمترکنیم یاازبین ببریم؟؟؟؟

    • admin گفت:

      سلام
      روغن زیتون فرابکر که در کارگاه های روغن گیری به روش سانتریفیوژی و پرس گرم تولید میشود دارای حد متعادلی تلخی می باشد که طبیعی است
      ولی روغن زیتون هایی که در منزل و به صورت دستی تولید میشوند پروسه لازم را برای جداسازی و تفکیک آب و روغن و تفاله زیتون طی نکرده اند
      بنابراین روغن زیتون تلخی افراطی خواهد داشت.
      چرا که پروسه جداسازی و تلخی گیری روغن زیتون نیاز به دو مرحله گرمادهی با حدود استاندارد دارد بنابراین روغن گیری به روش خانگی امکان پذیر نیست و توصیه نمیشود
      از روغن زیتون خانگی فقط جهت مصارف درمانی میتوان استفاده نمود.

  2. سارا گفت:

    سلام لطفا راهی برای ازبین بردن تلخی روغن زیتون بگید.ممنون

    • admin گفت:

      سلام و وقت بخیر
      روغن زیتون یکی از حساس ترین روغن ها می باشد و باید قبل از استخراج روغن یه سری مسائل و نکته هارو برای جلوگیری از تلخی رعایت کرد و پس از استخراج راه حلی برای از بین بردن تلخی روغن زیتون وجود نداره

  3. حمیدرضا مکتوبیان گفت:

    هرچی تخی روغن بیشتر باشه، ترکیبات پی فنولی اون هم بیشتره و خاصیت بهتری در مقابله با مرضی داره، پس در نتیجه روغن زیتون خانگی تلختر بهتره….!

    • admin گفت:

      بله دقیقا همین طوره ، روغن زیتون تلخی خاص خود را داراست و همین تلخی علت درمان بسیاری از امراض می باشد

  4. مهدی گفت:

    فرق زیتون سیاه ه و سبز چیه؟همه شوم میمونن سیاه میشن؟وقت چیدن زیتون چه موقعیه؟

    • admin گفت:

      با سلام
      مهدی عزیز
      تفاوت رنگی موجود بین زیتون سبز و سیاه بدلیل رقم و نوع زیتون ها می باشد
      زیتون سبز جهت مصرف خوراکی و تهیه انواع زیتون فرآوری شده مثل زیتون سبز کنسروی، زیتون سبز بی هسته، زیتون سبز شکسته و … استفاده می شود
      و زیتون سیاه نیز جهت تهیه روغن زیتون کاربرد دارد
      جهت اطلاعات بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید
      زیتون سبز و سیاه چه تفاوتی دارند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *