روش تهیه زیتون کنسروی سیاه

مطالب مرتبط

۵ دیدگاه‌

  1. هادی گفت:

    محلول سود ما نمک اضافه میکنیم بهش چرا تو مطلب درج نشده؟

    • admin گفت:

      روش اصلی فرآوری زیتون سیاه طبق دستورالعمل به همین صورت است که اگر به صورت صحیح و با دقت بالا اجرا شود نیازی به استفاده از نمک در طی سود زنی نمیباشد افزودن نمک حین فرآوری برای افراد مبتدی و کسانی است که احتمال دارد با کم و زیاد کردن سود و عدم رعایت برخی آیتم ها مانند دما و … موجب خراب شدن زیتون گردند
      با سپاس از همراهی شما کاربر عزیز

  2. پارسا گفت:

    دلیل تغییر رنگ زیتون سیاه به زردی پس از کنسرو کردن چیست و راه حل صنعتی آن چه میباشد

    • admin گفت:

      سلام
      ضمن عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخگویی
      زیتون سیاه خام قابلیت کنسروی شدن ندارد و باید از آن در تهیه روغن زیتون استفاده کرد.
      زیتون های سیاه موجود در بازار با استفاده از مواد شیمیایی مانند گلوکانات آهن از رنگ سبز به سیاه تغییر داده می شوند و با توجه گران بودن این ماده شیمیایی بسیاری از سودجویان مشتقات آهن را جایگزین این ماده می کنند بنابراین تهیه و استفاده از آن توصیه نمی شود

  1. ۱۳۹۸-۰۲-۱۵

    […] روش تهیه زیتون کنسروی سیاه […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *