آموزش کامل تهیه زیتون با سدیم هیدروکسید (سود)

مطالب مرتبط

۸ دیدگاه‌

  1. Ali گفت:

    باسلام علت تیره رنگ شدن زیتون هنگام شیرین کردن درمنزل نسبت به زیتون های بازاری چیست

    • admin گفت:

      با سلام
      اگر زیتون در معرض جریان هوا قرار گیرد اکسید شده و رنگ تیره به خود می گیرد
      بنابراین در حین فرآوری باید نسبت به این امر توجه داشت بدین منظور
      میتوانید با آبکش یا پارچه یا روش های ابتکاری دیگر از قرارگیری زیتون ها در معرض هوا مراقبت نمایید

  2. اسماعیل کلهر گفت:

    سلام ، علت تیره نشدن زیتون های کنسروی بازاری چی هست و آیا از مواد خواصی استفاده میکنم ، ممنون

    • admin گفت:

      زیتون از زمان فرآوری تا مصرف باید داخل یک محلول با درصد نمک ثابت باشد حتی استفاده از یک محلول دیگر بعلت تغییر درصد نمک امکان تیره شدن زیتون را افزایش می دهد.

  1. ۱۳۹۷-۱۲-۱۲

    […] آموزش کامل تهیه زیتون با سدیم هیدروکسید (سود) […]

  2. ۱۳۹۷-۱۲-۱۲

    […] آموزش کامل تهیه زیتون با سدیم هیدروکسید (سود) […]

  3. ۱۳۹۸-۰۳-۰۹

    […] زیتون با سدیم هیدروکسید مراجعه […]

  4. ۱۳۹۹-۰۸-۰۱

    […] آموزش کامل تهیه زیتون با سدیم هیدروکسید (سود) […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *