طرز تهیه زیتون سیاه در منزل | How to make black olives at home
چگونه می توان زیتون سیاه را در خانه درست کرد؟
امروزه در بیشتر بازارهای خیابانی و حتی در بیشتر بازارهای بزرگ زیتون تازه به فروش می رسد.
شما می توانید با زیتون های تازه ای که از درخت جمع کرده اید یا خریداری می کنید
زیتونی سالم و بدون مواد افزودنی فرآوری کنید
نیمه دوم آبان بهترین زمان برای تهیه زیتون سیاه است.
من قبلاً طرز تهیه زیتون شکسته و دستورالعمل های تهیه زیتون سبز و ترفندهای تهیه زیتون را به اشتراک گذاشته ام.
تهیه زیتون سیاه در خانه بسیار راحت تر از زیتون های سبز است که کمی پریشان کننده هستند ،
اما برای طعم دادن و مرینیت کردن زیتون سیاه زمان بیشتری طول می کشد.
و در نهایت ، شما زیتون های بسیار سالم ، خوشمزه و طبیعی دارید که در طول سال میل خواهید کرد.
هنگام تهیه زیتون سیاه در خانه ، شما به غیر از زیتون فقط به سنگ نمک احتیاج دارید.
اکنون زمان تهیه زیتون های سیاه است ، پس با سرزمین زیتون همراه باشید.
طرز تهیه زیتون سیاه در منزل :
نیمه دوم آبان زیتون های سیاه خام و تازه را از بازار خرید نمایید.
گاها در میان زیتون های سیاه زیتون های سبز نیز وجود دارد.
بنابراین زیتون های سبز و سیاه را از هم تفکیک نمایید.
هر یک از باغداران با توجه به روش فرآوری خود میزان نمک ، آب و زیتون متفاوتی استفاده مینمایند.
من از ۳ قاشق غذاخوری سنگ نمک برای ۱ کیلو یا حتی ۱ کیلو و ۱۰۰ گرم زیتون سیاه استفاده کردم.
این اندازه برای طعم بسیار مناسب است ،
می توانید تا ۱۰۰-۱۵۰ گرم نمک برای یک کیلو زیتون استفاده نمایید ،
اما ابتدا باید آن را به مدت ۱ شب قبل از تهیه زیتون در آب بریزید و مخلوط نمایید.
در اندازه گیری های من نیازی به قرار دادن آن در آب مطابق ذائقه من نیست.
من زیتون های سیاه گوشتی را انتخاب کردم ،
زیرا آنها را از شاخه های باغ خودمان برداشت کردم
هنگم خرید زیتون سیاه سعی کنید
حتما رنگهای روشن ، گوشتی و گوشتی روشن را انتخاب کنید.
مواد لازم برای تهیه زیتون سیاه خانگی:
۱ کیلوگرم زیتون سیاه خام و تازه
۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم سنگ نمک
پت ۲ لیتری (بطری پلاستیکی)
طرز تهیه زیتون سیاه خانگی:
۱- زیتون ها را بشویید و سپس آنها را آبکشی نمایید.
۲- زیتون های آبکشی شده را در ظرف پت ۲ لیتری بریزید.
۳- سنگ نمک را داخل ظرف و روی زیتون ها بپاشید.
۴- به مدت ۳۰ روز و هرروز ۱-۲ دقیقه با قاشق مرباخوری زیتونها را تکان دهید تا نمک پراکنده شود.
۵- زیتون ها به مرور زمان شروع به چروک شدن و رهاسازی آب خواهند کرد.
بعد از گذشت ۱۵ روز آب جمع شده در ظرف را دور بریزید
و هر روز پس از تجمع آب، دور ریختن خود را ادامه دهید.
۶- بعد از ۱.۵ الی ۲ ماه زیتون های رسیده و شیرین خود را با روغن زیتون و لیمو سرو کنید.
من سه روزه هسته زیتون سیاه وگرفتم روش اب ریختم در روز دو بار ابش عوض کردم الن بریزم توپت به اندازه سنگ نمک بریزم تمام میشود بجای سنگ نمک از نمک دریا میشه استفاده کرد ؟ممنون
سه روز هست هسته زیتون سیاه و گرفتم روش اب ریختم هروز دوبار ابش و عوض کردم به اندازه سنگ نمک روش بریزم حله؟ بجای سنگ نمک نمک دری میشه روش ریخت؟تمام
سلام و وقت بخیر پوزش بابت عدم پاسخگویی
برای تلخی زدایی زیتون شکسته یا بی هسته که با استفاده از آب نمک تلخی زدایی میشوند بهترین شیوه استفاده از سنگ نمک هست و بقیه نمک ها اعم از یددار، دریایی و …. در عمل تلخی زدایی کم تاثیر هستند.
سلام زیتون سیاه که نمک ریختیم روشون چجوری شوریشون رو بگیریم
سلام و وقت بخیر
اگر مقصود صرفا شوری زدایی هست مقدار مصرفی خود را درون آب معمولی ریخته و طی ۲۴ ساعت دو سه بار آن را تعویض نمایید