طرز تهیه زیتون سیاه در منزل | How to make black olives at home

مطالب مرتبط

۵ دیدگاه‌

  1. ایرج گفت:

    من سه روزه هسته زیتون سیاه وگرفتم روش اب ریختم در روز دو بار ابش عوض کردم الن بریزم توپت به اندازه سنگ نمک بریزم تمام میشود بجای سنگ نمک از نمک دریا میشه استفاده کرد ؟ممنون

  2. ایرج دوستی گفت:

    سه روز هست هسته زیتون سیاه و گرفتم روش اب ریختم هروز دوبار ابش و عوض کردم به اندازه سنگ نمک روش بریزم حله؟ بجای سنگ نمک نمک دری میشه روش ریخت؟تمام

    • admin گفت:

      سلام و وقت بخیر پوزش بابت عدم پاسخگویی
      برای تلخی زدایی زیتون شکسته یا بی هسته که با استفاده از آب نمک تلخی زدایی میشوند بهترین شیوه استفاده از سنگ نمک هست و بقیه نمک ها اعم از یددار، دریایی و …. در عمل تلخی زدایی کم تاثیر هستند.

  3. حسین کلانتری گفت:

    سلام زیتون سیاه که نمک ریختیم روشون چجوری شوریشون رو بگیریم

    • admin گفت:

      سلام و وقت بخیر
      اگر مقصود صرفا شوری زدایی هست مقدار مصرفی خود را درون آب معمولی ریخته و طی ۲۴ ساعت دو سه بار آن را تعویض نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *