تلخی گیری و شیرین کردن زیتون سیاه به روش کاملا طبیعی و ارگانیک
امروزه در بیشتر بازارهای خیابانی و حتی در بیشتر بازارهای بزرگ زیتون بصورت تازه عرضه میشود.
شما میتوانید با فراگیری این آموزش ، بصورت طبیعی و خانگی زیتون سیاه شیرین تهیه نمایید.
نیمه دوم آبان بهترین زمان برای تهیه زیتون سیاه است.
من قبلاً روش های تلخی گیری زیتون سبز و شکسته را به شما آموزش داده ام.
اما در اینجا سعی نمودیم ترفند های تلخی گیری و شیرین کردن زیتون سیاه را نیز به اشتراک بگذاریم
تاکید میکنم که این نوع شیرین کردن یک روش کاملا طبیعی و ارگانیک است.
و هیچ نوع ماده شیمیایی جهت شیرین کردن زیتون سیاه ما استفاده نشده است.
چرا که همواره یکی از سوالات متداول مشتریان و کاربران سرزمین زیتون نیز همین مسئله بوده است.
شیرین کردن زیتون سیاه به روش طبیعی و ارگانیک
مواد مورد نیاز برای شرین کردن زیتون سیاه :
۱ کیلو زیتون سیاه
۱ عدد کوچک ۱۰۰ گرمی سنگ نمک
۳ قاشق چای خوری سرکه (بعنوان طعم دهند، اختیاری)
روش تلخی گیری و شیرین کردن زیتون سیاه :
زیتون ها را به رنگ کاملاً سیاه و عاری از هر نوع رنگ دیگری اعم از سبز و قهوه ای انتخاب کنید.
زیتون های پوسیده ، بسیار نرم و سبک را جدا نمایید و دقت داشته باشید زیتون ها کاملا سالم باشند.
زیتون های سالم را با دقت بشویید و آب آنها را کاملاً تمیز کنید.
آنها را درون یک پت یا بطری نوشیدنی پلاستیکی بریزید و تا جایی که فضا برای افزودن نمک باشد آب بریزید.
بعد از اضافه کردن نمک جهت عطر و طعم مطلوب ۳ قاشق چایخوری سرکه اضافه نمایید.
توجه داشته باشید که ازای هر ۱ کیلو زیتون سیاه یک سنگ نمک ۱۰۰ گرمی روی آن قرار دهید.
یک سوراخ کوچک روی درب بطری ایجاد نمایید (از سوزن لحاف یا میخ استفاده نمایید).
هر روز به مدت ۱ ماه بطری ها را در جای خنک و تاریک بلند کنید ، تکان دهید و به پایین بپیچید.
هر ۲ الی ۳ روز یکبار نیز درب بطری ها را کمی شل کنید، گاز را خارج کنید و دوباره درب را ببندید.
بعد از گذشت چندین ماه از تلخی گیری و شیرین کردن زیتون سیاه ، زیتون را بهمراه نمک تلخ آن بپزید و آماده کنید.
تا زمانی که زیتون روی ظرف معلق و شناور بمانند.
معلق ماندن زیتون ها روی فضای بالایی بطری نشاندهنده رسیدن و شیرین شدن زیتون های سیاه است.
توجه داشته باشید یک شبانه روز قبل از مصرف، زیتون ها را درون آب معمولی قرار دهید
تا نمک آن زدوده شود ، سپس آب آنرا تخلیه نمایید.
مطابق با سلیقه خود، زیتون سیاه را با روغن زیتون فرابکر ، برش لیمو و آویشن و فلفل قرمز سرو کنید.
با سلام
در این روش فرآوری بله
زیتون سیاه حاوی ۷۰درصد آب و ۳۰ درصد روغن می باشد بنابراین بعد از گذشت سه ماه زیتون ها را به مدت چند دقیقه آب پز می نمایند تا آب درون آن تخلیه گردد.
سلام و وقت بخیر پوزش بابت عدم پاسخگویی
برای تلخی زدایی زیتون شکسته بهترین شیوه استفاده از سنگ نمک هست و بقیه نمک ها اعم از یددار، دریایی و …. در عمل تلخی زدایی کم تاثیر هستند.
با سلام و وقت بخیر متقابل به شما همراه گرامی
برای پاسخگویی به این سوال نیاز به اطلاعات بیشتری است
جهت مشاوره و راهنمایی بهتر و سریعتر لطفا از طریق شبکه های اجتماعی با ما در ارتباط باشید
سلام
منظور از این که
«زیتون را بهمراه نمک تلخ آن بپزید و آماده کنید»
چیست؟
زیتون را باید پخت؟!
با سلام
در این روش فرآوری بله
زیتون سیاه حاوی ۷۰درصد آب و ۳۰ درصد روغن می باشد بنابراین بعد از گذشت سه ماه زیتون ها را به مدت چند دقیقه آب پز می نمایند تا آب درون آن تخلیه گردد.
ممنون از شما
🙂
🙏🏼
سلام.
ببخشید سنگ نمک حتماً باید باشه؟
منظورم اینه که پودر نشه؟
از نمک معدن میتونیم استفاده کنیم اگه طبیعی باشه؟
درود برشما.
آیا منظور از سنگ نمک همون سنگهایی هست که مثل سنگ مرمر هستن ؟
آیا نمیشه از نمک های طبیعی که در بازار هستن استفاده کنیم؟
سلام و وقت بخیر پوزش بابت عدم پاسخگویی
برای تلخی زدایی زیتون شکسته بهترین شیوه استفاده از سنگ نمک هست و بقیه نمک ها اعم از یددار، دریایی و …. در عمل تلخی زدایی کم تاثیر هستند.
تشکر
سلام وقتتون بخیر ، روغن زیتون گرفته بودم ، مزه شیرین داره ، چه کارش کنم ؟ فاسد شده !!!!
با سلام و وقت بخیر متقابل به شما همراه گرامی
برای پاسخگویی به این سوال نیاز به اطلاعات بیشتری است
جهت مشاوره و راهنمایی بهتر و سریعتر لطفا از طریق شبکه های اجتماعی با ما در ارتباط باشید