روش های رایج تلخی گیری و شیرین کردن زیتون سیاه

مطالب مرتبط

۹ دیدگاه‌

  1. شهاب م. گفت:

    سلام
    منظور از این که
    «زیتون را بهمراه نمک تلخ آن بپزید و آماده کنید»
    چیست؟
    زیتون را باید پخت؟!

    • admin گفت:

      با سلام
      در این روش فرآوری بله
      زیتون سیاه حاوی ۷۰درصد آب و ۳۰ درصد روغن می باشد بنابراین بعد از گذشت سه ماه زیتون ها را به مدت چند دقیقه آب پز می نمایند تا آب درون آن تخلیه گردد.

  2. شهاب م. گفت:

    ممنون از شما
    🙂
    🙏🏼

  3. حسین گفت:

    سلام.
    ببخشید سنگ نمک حتماً باید باشه؟
    منظورم اینه که پودر نشه؟
    از نمک معدن می‌تونیم استفاده کنیم اگه طبیعی باشه؟

  4. حسین رسولی منش گفت:

    درود برشما.
    آیا منظور از سنگ نمک همون سنگهایی هست که مثل سنگ مرمر هستن ؟
    آیا نمیشه از نمک های طبیعی که در بازار هستن استفاده کنیم؟

    • admin گفت:

      سلام و وقت بخیر پوزش بابت عدم پاسخگویی
      برای تلخی زدایی زیتون شکسته بهترین شیوه استفاده از سنگ نمک هست و بقیه نمک ها اعم از یددار، دریایی و …. در عمل تلخی زدایی کم تاثیر هستند.

  5. بهار گفت:

    سلام وقتتون بخیر ، روغن زیتون گرفته بودم ، مزه شیرین داره ، چه کارش کنم ؟ فاسد شده !!!!

    • admin گفت:

      با سلام و وقت بخیر متقابل به شما همراه گرامی
      برای پاسخگویی به این سوال نیاز به اطلاعات بیشتری است
      جهت مشاوره و راهنمایی بهتر و سریعتر لطفا از طریق شبکه های اجتماعی با ما در ارتباط باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *