زیتون شور ۴۰% آب نمک | Salted olives
تهیه زیتون شور نمونه ای روش های فرآوری زیتون به وسیله نمک می باشد.
ولی در این روش مدت زمان زیاد و درصد نمک زیادی باید استفاده نمود.
روش فرآوری زیتون شور:
در این روش زیتون سبز تمیز شده را داخل آب نمک غلیظ (۴۰-۳۰%) قرارداده می شود.
آب نمک باید با آب جوشانیده و سرد تهیه شده باشد.
بتدریج در مدت ۳-۲ ماه ماده تلخی زیتونها زائل شده
و کنسرو پس از نمک زدایی قابل استفاده می شود.
برای نمک زدایی زیتونها را از آب نمک خارج کرده
و مدت ۴۸ ساعت داخل آب خالص قرار داده
و چند مرتبه آب را تعویض می کنند
و سپس در آب نمک ۳% و سرکه (۴-۳%) نگهداری می کنند.
توجه۱: برای دقت در محاسبه تهیه محلول هم حجم زیتون باید درنظر داشت که معمولاً
هر کیلوگرم زیتون بین ۱/۶ – ۱/۲ لیتر حجم دارد.
توجه ۲: چنانچه بعد از گذشت سه ماه تلخی زیتونها مطابق ذائقه مصرف کننده نبود،
بایستی آنها را به مدت بیشتری در آب نمک غلیظ نگهداری نمود.
مطالب بیشتر:
زیتون شور|زیتون تلخ|زیتون شیرین|زیتون ترش
تهیه زیتون شکسته با آب نمک +فیلم
۲ دیدگاه
[…] زیتون شور ۴۰% آب نمک | Salted olives […]
[…] زیتون شور ۴۰% آب نمک | Salted olives […]