سفیدک یا کپک زیتون چیست؟|آموزش حذف کپک زیتون
بطور کلی پیدایش تارهای سفید یا کپک بر روی زیتون می تواند
ناشی از تجمع انواع کپک ها – مخمرها – میکروب های هوازی- میکروب های بی هوازی – کلیفرم ها – باکتری ها باشد.
توضیحات مربوط به تشریح هر کدام از این موارد مفصل و طولانی است.
این آلودگی می تواند از محیط – ظرف – چاقو یا دست منتقل شده باشد.
پیدایش تارهای سفید یا کپک در محیط آب نمک و در درجه حرات ۲۰ الی ۳۰ درجه سانتگیراد
عمدتا ناشی از تجمع کلیفرم ها و باکتری های مولد اسید لاکتیک است
و برای رفع آنها می توانید آب نمک را تعویض کنید.
روش حذف سفیدک یا کپک زیتون چیست؟
همانطور که در توضیحات بالا اشاره شد عامل یا عواملی باعث ایجاد کپک یا سفیدک زیتون میشود
با حذف این عوامل میتوان به راحتی مشکل مورد نظر را حذف یا از بین برد.
در ابتدا باید به این مسئله توجه داشته باشیم که باید از آب جوشیده سرد شده برای فرآوری زیتون استفاده نمود.
یا اگر در روش فرآوری اشتباه نموده و آب را نجوشانده باشیم باید آب را تعویض نماییم.
آب جوشیده در درجه حرارت ۶۰ الی ۷۰ درجه سانتیگراد قرار خواهد گرفت و دوباره سرد میگردد
آب نمک جدید درست کرده و همراه سرکه ۳% بر روی زیتون ها ریخته و در محیط خنک نگهداری می گردد.
مطالب بیشتر:
علت فساد یا نرمی زیتون چیست و چه باید کرد؟
معرفی آفات و بیماری های زیتون به همراه عکس و مشخصات
مگس زیتون را شناسایی و کنترل کنید
منبع: ایران الیو به نویسندگی آقای عظیمی
۲ دیدگاه
[…] سفیدک یا کپک زیتون چیست؟|آموزش حذف کپک زیتون […]
[…] سفیدک یا کپک زیتون چیست؟|آموزش حذف کپک زیتون […]