با روغن زیتون کباب ماهی درست کنید
دستورالعمل تهیه کباب ماهی با روغن زیتون:
سرزمین زیتون در نظر دارد
تهیه و طبخ انواع غذا با روغن زیتون را به بانوان عزیز ایرانی آموزش دهد
آشپزی با زیتون و روغن زیتون می تواند نقش سلامت محوری در رژیم غذایی ما ایفا کند.
مواد لازم برای تهیه کباب ماهی با روغن زیتون:
۱ عدد ماهی درسته
نصف پیمانه آبلیموی تازه
نصف پیمانه روغن زیتون
۵۰ گرم گشنیز
۵۰ گرم جعفری
۵۰ گرم نعناء
نصف قاشق چایخوری زعفران
نمک
فلفل سیاه
طرز تهیه کباب ماهی با روغن زیتون:
لطفا توجه داشته باشید که ماهی تازه باید چشمهای بیرون آمده داشته باشد
و زیر گوشهایش نیز قرمز رنگ باشد.
ماهی را از پائین بصورت طولی شکاف دهید
و داخل آنرا خالی کنید.
سپس آنرا از داخل و خارج شسته و خشک کنید.
آنرا بر روی منقل گذاشته
و با حرارت زیاد هر طرف آنرا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا پوست آن خشک شود.
سپس آنرا از روی منقل برداشته
و پوست آنرا جدا کنید، این کار باید با سادگی صورت پذیرد.
روش تهیه سس کباب ماهی با روغن زیتون:
گشنیز، جعفری و نعناء را شسته و خورد کنید
و به آنها آبلیمو، روغن زیتون، زعفران، نمک و فلفل را اضافه نموده
و خوب مخلوط کنید.
ماهیتابه مناسبی را با کاغذ آلومینیومی پوشانده
و ماهی را روی آن قرار دهید.
سس آماده شده را روی ماهی (هر دو طرف آن) و اطراف آن بریزید.
در ماهیتابه را با کاغذ آلومینیومی پوشانده
و با حرارت متوسط در داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید.
البته زمان پخت ماهی بستگی به اندازه و نوع آن نیز دارد.
مراقب باشید که ماهی بیش از حد لازم پخته نشود.
در حین پخت دو یا سه مرتبه دیگر مقداری سس روی ماهی بریزید.
وقتی ماهی آماده شد روی آن را با حلقه های لیمو و جعفری تزئین کنید.
مطالب بیشتر:
اسپاگتی زیتون با سس روغن زیتون