اسپاگتی زیتون با سس روغن زیتون
سرزمین زیتون در نظر دارد زین پس آشپزی با زیتون و روغن زیتون را ایرانیزه نموده
و مطالب آموزشی در این باره قرار دهد.
امیدواریم از آشپزی با مواد غذایی مفید و سالمی همچون زیتون و روغن زیتون لذت ببرید.
طرز تهیه اسپاگتی زیتون و روغن زیتون:
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی زیتون
۵۰۰ گرم اسپاگتی
۲۰ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
۲ قاشق غذاخوری قند
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون عالی
۱۰۰ گرم زیتون سبز
۱۰۰ گرم پنیر فتا رنده شده
۲۰۰ گرم زیتون سیاه
۸ شاخه پونه تازه
فلفل سفید
دستورالعمل تهیه اسپاگتی زیتون
گوجه فرنگی های گیلاسی را به نصف کنید و آنها را بر روی ورق پخت قرار دهید.
روغن زیتون را روی گوجه های گیلاسی بریزید و قند را بپاشید.
پخت برای ۱۰ درجه سانتیگراد تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد ادامه دهید.
اسپاگتی را با توجه به دستورالعمل های بسته بندی آماده کنید
پس از پخت و شستشوی اسپاگتی.
سپس عملیات زیر را انجام دهید:
رنده شدن زیتون و پنیر رنده شده فتا و مخلوط کردن اسپاگتی خیس شده.
گوجه فرنگی گیلاسی پخته شده، زیتون و برگ های پونه تازه را اضافه کنید.
مخلوط را ادامه دهید، با فلفل بپزید و برای لذت بردن از طعم و مزه اسپاگتی زیتون؛ گرم میل نمایید.
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
اسپاگتی زیتون آماده شده برای ۴ وعده غذایی است.
میتوانید بجای استفاده از سس های بی مزه و زیان آور از روغن زیتون بعنوان سس اسپاگتی زیتون استفاده نمایید.
مطالب بیشتر:
با روغن زیتون کباب ماهی درست کنید
۲ دیدگاه
[…] اسپاگتی زیتون با سس روغن زیتون […]
[…] اسپاگتی زیتون با سس روغن زیتون […]