روغن زیتون طبیعی و بودار|Natural and odorous olive oil
بهترین مارک روغن زیتون |The best brand of olive oil
سوال بسیاری از عزیزانی که با فروشگاه سرزمین زیتون تماس میگیرند
این است که چگونه میتوان بهترین مارک روغن زیتون را انتخاب نمود.
و یا روغن زیتون واقعی و نچرال چه ویژگی هایی دارد؟
روغن زیتون بودار خرید کنیم یا بی بو؟
روغن زیتون اصل و تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟
در این مطلب سعی ما بر این است جواب این سوالات ساده اما تخصصی را ارائه کنیم.
همانطور که در مقاله آموزش خرید روغن زیتون خدمت شما عزیزان عرض شد
تنها راه تشخیص فیزیکی روغن زیتون طبیعی و اصل این است که
هنگام خوردن روغن زیتون و
هنگام تلاقی اکسیژن هوا و اسیداولئیک روغن زیتون در قسمت انتهای گلو احساس سوزش و تندی نماییم.
روغن زیتون طبیعی بودار است و خواص بیشتری نیز دارد.
بودار بودن روغن زیتون بدلیل وجود املاح طبیعی و خصوصا پلی فنول ها و اسید اولئیک موجود در آن است.
اگر از نقطه نظر علمی بخواهیم به این موضوع بپردازیم باید گفت که:
معمولا به روغن اولیه ای که تحت فشار و به صورت فیزیکی از زیتون میگیرند
روغن فرابکر یا بودار می گویند.
در کارخانه ها و روغن کشی های صنعتی با گرما دادن همین روغن زیتون و تحت شرایط شیمیایی
روغن زیتون بی بو تولید میشود.
و طی تغییرات شیمیایی که برروی روغن اعمال میشود املاح و بسیاری از خواص روغن زیتون از بین میرود.
در ایران روغن زیتون طارم و در عرصه جهانی روغن زیتون اسپانیا بهترین مارک روغن زیتون را دارند.
مطالب بیشتر:
تشخیص تقلب روغن زیتون خالص و اصل
آنالیز آزمایشگاهی روغن زیتون|تشخیص روغن زیتون اصل
فرمول روغن زیتون اصل از نظر استانداردها
مقایسه روغن زیتون و روغن نباتی
منبع: سرزمین زیتون