روغن زیتون و انجیر خشک ترکیبی ضد سکته می سازد
انجیر خشک میوه ای با قند بالاست.
انجیر خشک مانع افت قند می شود.
هسته انجیر خشک از بروز یبوست جلوگیری می کند.
انجیر خشک مقادیر بالایی از آهن دارد
خوردن انجیر خشک به تنهایی توصیه نمی گردد
به هنگام جذب در روده؛ آهن با اکسیژن خون ترکیب می شود
ترکیب آهن و اکسیژن خون تشکیل اسید می دهد
این اسید باعث شکنندگی عروق و آسیب به جدار روده می شود
بنابراین متخصصین توصیه می کنند انجیر خشک به همراه روغن زیتون مصرف شود
روغن زیتون حاوی اسید لینولئیک است.
اسید چرب موجود در روغن زیتون مانع از ایجاد ترکیب اسیدی فوق الذکر در روده می شود.
بنابراین مصرف انجیر خشک به همراه روغن زیتون باعث جذب آهن آن خواهد شد
بدون اینکه باعث شکنندگی عروق و یا آسیب به جدار روده ها گردد.
و در نهایت استفاده از این دو به صورت همزمان مانع سکته می شود.
پس نتیجه می گیریم:
روغن زیتون و انجیر خشک ترکیبی ضد سکته می سازد.
۱ دیدگاه
[…] روغن زیتون و انجیر خشک ترکیبی ضد سکته می سازد […]