دوره آموزشی و مهارتی فرآوری زیتون و روغن زیتون
پخش زنده دوره مهارتی فرآوری زیتون و روغن زیتون برای اولین بار در سرزمین زیتون “طارم”
که با همکاری خبرگزاری شهرستان طارم و سازمان جهاد کشاورزی شهرستان طارم برگزار گردید
و ده ها تولیدکننده و باغدار زیتون و روغن زیتون در این دوره شرکت نمودند
اهداف و اهم موضوعات آموزشی در این دوره به شرح زیر ارائه گردید.
دوره آموزشی و مهارتی فرآوری زیتون و روغن زیتون
مسئول برگزاری : سازمان جهاد کشاورزی شهرستان طارم
مربی آموزشی : مهندس مهدی اکبری کارشناس جهاد کشاورزی طارم
مکان برگزاری : سالن آموزش اداره جهاد کشاورزی شهرستان طارم
تهیه و پخش : سید نورالدین شفیعی خبرنگار خبرگزاری شهرستان طارم
تاریخ برگزاری : ۳۰/۰۷/۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۱:۴۵
موضوعات آموزشی در این دوره :
آموزش روش های فرآوری زیتون
-
فرآوری زیتون با آب
-
فرآوری زیتون با آب نمک
-
روش کالاماتا
-
فرآوری زیتون با سود و بدون تخمیر
-
روش اسپانیایی
-
فرآوری زیتون با نمک سود شده
-
فرآوری زیتون به روش خشک شده با حرارت
-
فرآوری زیتون های سیاه
فیلم آموزشی روش های فرآوری زیتون
آموزش شرایط بهینه تولید روغن زیتون با کیفیت
-
رسیدگی میوه
-
شرایط برداشت
-
روش های حمل و نقل
-
شرایط روغن گیری
در ادامه مهندس اکبری گریزی کوتاه و خلاصه به مباحث مرتبط با روغن زیتون با کیفیت نیز زدند
و به موضوعات زیر نیز پرداخته شد.
تعریف روغن زیتون با کیفیت
انواع روغن زیتون بکر
ترکیبات و ارزش غذایی روغن زیتون
میزان تولید و سرانه مصرف جهان و ایران
لازم به ذکر است که پخش زنده و مجازی این دوره برای اولین بار در شهرستان طارم انجام شده است
و در پایان دوره نیز مقرر گردید تا دوره های اموزشی بیشتری در شهرستان برگزار گردد.
فیلم آموزشی شرایط بهینه تولید روغن زیتون با کیفیت
امکان پذیر است که ضبط شده دوره رو بزارید تو وب سایتتون .
حجم فوق العاده بالایی داره ولی مانعی نداره می ذاریم به زودی
درود بر سایت خوب شما و فیلم بسیار آموزنده و کاربردی بود.
بسیار سپاسگزارم
سلام و سپاس از همراهی شما