آموزش تهیه کمپوت انار + خواص انار و پوست آن
یک دستور العمل کمپوت که دوستش دارید ، کمپوت انار …
مواد لازم برای تهیه کمپوت انار
۵۰۰ گرم شکر
۱ کیلوگرم آب
۵ انار دانه شده
۴ میخک
طرز تهیه و آماده سازی کمپوت انار :
شکر، آب و میخک را در قابلمه ریخته و بجوش آورید.
دانه های انار را به آب جوش اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با هم می جوشانیم.
سپس اجاق گاز را خاموش نموده
و پس از خنک شدن ، کمپوت انار شما آماده است.
خواص انار و پوست آن چیست؟
انار خواص زیادی دارد.
بیماری هایی مانند عفونت های تنفسی ، آنفولانزا و سرماخوردگی در زمستان شایع است.
کارشناسان می گویند در زمستان لازم است اقدامات لازم برای محافظت و به ویژه تقویت سیستم ایمنی انجام شود.
پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن با غذاهای گیاهی طبیعی بسیار مؤثر است.
انار ، یاس و زنجبیل از جمله گیاهان و میوه هایی هستند که می توانند در درمان طبیعی بیماری ها کمک کنند.