دستورالعمل تهیه لوبیا پلو | How to make pilaf beans
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با روغن زیتون :
نیم کیلو لوبیا سبز
۲ عدد پیاز
۲ حبه بزرگ سیر
۱ لیوان بزرگ برنج
۱ قاشق چای خوری نمک
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ عدد گوجه فرنگی
چگونه لوبیا پلو درست کنیم؟
نیم کیلو گرم لوبیا تازه را از پوست جدا کنید.
۲ تا دانه پیاز را نگینی خرد کرده و در ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون پخت و پز را شروع کنید.
در حالی که پیازها بو داده شده اند ، لوبیا ها را در ضخامت نیمه انگشت خرد کنید.
وقتی پیازها شفاف شدند ، لوبیا ها را اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن درب آن را ببندید تا لوبیا کمی با حرارت نرم شود.
در ضمن ، ۲ حبه بزرگ سیر را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن سیر ، ۲ عدد گوجه فرنگی را در قابلمه رنده کنید.
حالا یک لیوان بزرگ برنج ، شسته شده و تمیز شده را اضافه کنید ،
و پخت و پز را تا زمانی که برنج خوب شفاف شود ، ادامه دهید.
در این مرحله ، ۲ قاشق غذاخوری کره و ۱ قاشق چایخوری نمک را به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
سپس ۱.۵ لیوان آب جوش را با لیوانی که برنج را اندازه گرفته اید اضافه کنید.
درب آن را ببندید و بگذارید تا روی شعله کم روی حرارت کم بپزد.
حدود ۱۵ دقیقه منتظر بمانید.
بعد از ۱۵ دقیقه درب آن را باز کرده و با دسته قاشق سوراخ در وسط برنج ایجاد کنید.
اگر برنج بلافاصله سوراخ را پر کند و در انتها آب باقی نماند.
اگر برنج بلافاصله سوراخ را پر می کند ، چند دقیقه دیگر صبر کنید و دوباره این آزمایش را انجام دهید.
روی درب قابلمه را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید و برای مدت زمان ۱۰-۱۵ دقیقه روی لبه بگذارید تا دم بکشد.
هنگامی که برنج دم کشید غذای شما آماده خوردن است. تمام