ترشی زیتون فلفلی تند|Spicy Pepper Olive Pickle
مقدمه
ترشی زیتون فلفلی طعمی فوق العاده لذیذ را داراست
و بخاطر طعم تند و لذت بخش جزو ترشی های لوکس به شمار میرود
و اغلب گوی سبقت را از دیگر ترشی زیتون های موجود در بازار ربوده است.
در ادامه طرز تهیه ترشی زیتون فلفلی را به شما عزیزان آموزش میدهیم
البته این نوع ترشی زیتون از نوع معمولی می باشد.
و ترشی زیتون فلفلی اصل را در آینده ای نزدیک از همین وبسایت نشر می دهیم.
موادلازم برای ترشی زیتون فلفلی:
۱ کیلو زیتون سبز بی هسته
۲۵۰ گرم گشنیز تازه
۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک
یک عدد سیر بزرگ
۱ عدد فلفل دلمه ای سبز
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد فلفل دلمه ای نارنجی
سرکه سیب به اندازه مورد نیاز
۱ قاشق چای خوری گلپر
نمک
پودر فلفل ( به اندازه ای که طعم تند به خود گیرد)
دستورالعمل تهیه ترشی زیتون فلفلی معمولی:
سیر و فلفل ها را به صورت ریز و مکعبی خرد نمایید
میتوانید از سیر یا پیاز رنده شده نیز استفاده نمایید
گشنیز را نیز پس از شستشو خرد نمایید
همه را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید
نمک، فلفل و سرکه سیب را به مخلوط فوق اضافه نمایید
و آن را در جای گرم قرار دهید.
پس از گذشت تقریبا هفت الی ده روز ترشی زیتون فلفلی شما آماده مصرف می باشد.
ترشی زیتون فلفلی خود را نوش جان فرمایید.
مطالب بیشتر:
ترشی زیتون عربی | Arabic Olive Pickle
ترشی زیتون| ترشی قارچ با روغن زیتون
فیلم تهیه ترشی زیتون پرورده با زیتون شکسته
ترشی زیتون اسپانیایی | Spanish Olive Pickle