بیشتر
نماد ساماندهی
-
علت فساد یا نرمی زیتون چیست و چه باید کرد؟
۱۳۹۷-۱۲-۲۶
-
۱۳۹۷-۱۱-۱۴
-
شرایط ایده آل برای کاشت زیتون|کشت زیتون
۱۳۹۷-۱۱-۱۰
-
تهیه زیتون شکسته با آب نمک +فیلم
۱۳۹۷-۱۱-۲۸
-
۱۳۹۷-۱۲-۱۳
-
admin گفته است:
-
حمید کاظمی گفته است:
-
بهار گفته است:
-
حسین گفته است:
-
admin گفته است:
-
admin گفته است:
-
admin گفته است:
-
admin گفته است:
-
حسین کلانتری گفته است:
-
حسین رسولی منش گفته است:
-
حسین گفته است:
-
ایرج دوستی گفته است:
-
ایرج گفته است:
-
نایان گفته است:
-
نایان گفته است:
-
admin گفته است:
-
سارا گفته است:
-
محمدحاج حسنی گفته است:
-
admin گفته است:
-
فرشید ایری گفته است:
از لحاظ اینکه میفرمایید روغن زیتون فرابکر صاف و شفاف نیست اشتباهه.اینکه روغن شفاف نیست بستگی به دستگاه روغن کشی داره.دستگاه های ترکیه روغن رو خوب جدا نمیکنن و روغن در ابتدا کدره ولی با گذشت دو سه روز کاملا املاحش ته نشین میشه و شفاف میشه ولی تو دستگاه های ایتالیایی روغن از ابتدا شفافه
سلام و وقت بخیر مهدی عزیز
اصولا در همه ی دستگاه های روغن کشی موجود در کشور چه ایتالیایی باشد چه ترکیه ای املاح و مواد معلق کلوییدی در روِغن زیتون ها مشاهده میشود فقط در روغن کشی با دستگاه های ایتالیایی مواد معلق کمتری نسبت به نوع ترکیه ای وجود دارد
در تهیه روغن های تصفیه شده ، این مواد حذف شده و روغن شفاف می شود.