تاثیر زیتون و روغن زیتون بر تیغ ماهی
تیغ ماهی را با زیتون و روغن زیتون از گلویتان آزاد کنید!
مقدمه
اگر استخوان یا تیغ ماهی در گلو گیر کند
اغلب به راه های گوناگونی برای خلاصی از تیغ برنده ماهی میشویم
خیلی از افراد ترجیح میدهند دیگر ماهی نخورند.
در واقع تیغ ماهی باعث ایجاد فوبیا مصرف ماهی میشود
لذا در این مطلب سعی داریم از ویژگی های منحصر به فرد زیتون و روغن زیتون در رفع این مسئله اشاره نماییم.
ابتدا به تاثیر روغن زیتون بر روی تیغ یا استخوان ماهی میپردازیم:
تاثیر روغن زیتون بر تیغ ماهی:
روغن زیتون یک روان کننده طبیعی است.
اگر یک استخوان یا تیغ ماهی در گلویتان گیر کرده باشد
سعی کنید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف کنید.
به طوری که روغن زیتون گلو و استخوان ماهی را در برگیرد
روغن زیتون باعث نرم شدن استخوان یا تیغ ماهی میشود
و پس از گذشت چند دقیقه استخوان گیر کرده هضم شده و مجرای گلو آزاد میشود.
بنابراین توصیه میگردد در این مواقع از روغن زیتون استفاده نماید.
تاثیر زیتون بر تیغ ماهی:
راه دیگر برای خلاصی از تیغ ماهی استفاده از چند عدد زیتون است.
چند عدد زیتون را درون آب میجوشانیم.
سپس محلول حاوی زیتون ها را آرام آرام می نوشیم.
در این حالت نیز محلولی که با زیتون درست کردیم باعث میشود
استخوان یا تیغ ماهی نرم و روان شود و به راحتی دفع گردد.
در واقع عملکرد زیتون نیز همانند روغن زیتون است
ولی به لحاظ اینکه معمولا همراه با ماهی، زیتون نیز مصرف میشود
بنابراین لازم دانستیم روش استفاده از زیتون را نیز آموزش دهیم.
منبع: سرزمین زیتون
مطالب بیشتر:
۱۲ خاصیت روغن زیتون
خواص زیتون از منظر تجربه و واقعیت| ۲۱ خاصیت زیتون
۱ دیدگاه
[…] تاثیر زیتون و روغن زیتون بر تیغ ماهی […]