تهیه زیتون پرورده با پونه و تمبرهندی
محتوای زیتون پرورده:
زیتون بدون هسته فرآوری شده
مغز گردو
رب انار
روغن زیتون
گلپر
پونه
تمبرهندی
مشخصات زیتون مورد استفاده در تولید زیتون پرورده:
سالم و رسیده
بدون هسته و دارای رنگ طبیعی مربوط به واریته خود
فاقد مواد خارجی
فاقد لهیدگی
فاقد آسیب دیدگی
فاقدهرگونه آفتزدگی مانند کپک زدگی، حشره زدگی، چروکیدگی و لکه زدگی
زیتون پرورده به عنوان یک فراورده لوکس بوده
و با توجه به این که به روش صنعتی کمتر تولید میشود،
مدت زمان نگهداری پائینی دارد.
لذا انجام تحقیقات جهت تولید محصولی با ماندگاری بیشتر
و ایجاد تنوع در تولید این فراورده با استفاده از دیگر ترکیبات مانند تمبرهندی و پونه،
می تواند علاوه بر ارزیابی زمان نگهداری محصول، بر دست یابی به یک فراورده ای سودمند
هم از نظر سلامتی و هم از نظر اقتصادی منجر شود.
باتوجه به تنوع مواد اولیه به کار رفته و به دلیل رشد میکروارگانیسمها مدت ماندگاری این فراورده کوتاه میباشد.
زیتون پرورده بیشتر در شمال ایران تهیه شده که بعنوان چاشنی کنار غذای اصلی استفاده میشود.
مطالب بیشتر:
زیتون پرورده الیولند|فوت آخر در تهیه زیتون پرورده
۱ دیدگاه
[…] تهیه زیتون پرورده با پونه و تمبرهندی […]