روش های نگهداری سیر در منزل | Garlic storage methods at home
آموزش روش های نگهداری سیر
وجود سیر در آشپزخانه های ما ضروری است ، نامی که در غذاها ، سسها و سالادها دنبال میشود
دقیقاً به همین دلیل است که وقتی صحبت از سیر و خواص آن میشود
معمولاً ترجیح می دهیم مقدار زیادی را به یک باره خریداری کنیم
اما چگونه باید این سیرها را که به وفور خریداری می کنیم ،
نگهداری کنیم تا برای طولانی ترین زمان سالم بمانند؟
در این مطلب سعی داریم روشهای نگهداری سیر در منزل را آموزش دهیم
بیایید با یادگیری این آموزش از ایجاد ضایعات در آشپزخانه اجتناب کنیم.
به خصوص برای کسانی که نمی خواهند هر بار هنگام پخت و پز با لایه برداری سیر کنار بیایند
توصیه می کنیم حتما روش های نگهداری سیر را که بسیار مفید خواهد بود استفاده کنید.
بیایید همه روش های نگهداری سیر را یکی یکی بررسی کنیم!
بافندگی سیر با پوست
اگر همزمان سیر زیادی خرید نموده اید و مایلید هنگام مصرف طعم و بوی تازه سیر را لمس نمایید،
جزئیاتی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید تا سیرها برای مدت طولانی سالم و تازه بمانند.
برای نگهداری سیری که هنوز پوست آن را نگرفته اید می توانید این مراحل را دنبال کنید:
ساقه ها را تا جایی که ممکن است کوتاه نموده و برش دهید.
از قسمت ساقه سیرها شروع به بافتن نمایید درست مانند تصویر بالا عمل نمایید
برای جلوگیری از جوانه زدن و خراب شدن سیر ، باید آنها را در مکانی تاریک
و در مناطق خنک و دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.
نگهداری سیر پوست کنده شده در فریزر
آنچه شما باید انجام دهید بسیار ساده است اینکه یکبار برای همیشه همه سیرها را پوست بگیرید
سیرهای خود را کاملا پوست بگیرید و بشویید
بعد از شستن حتماً با پارچه یا حوله کاغذی خشک و تمیز کاملاً خشک کنید
پس از اطمینان از خشک شدن کامل آنها ، سیرها را درون ظروف فریزری ریخته و در یخچال قرار دهید
به این ترتیب می توانید به مدت طولانی سیر را در فریزر نگه دارید
به راحتی می توانید آن را از فریزر خارج کرده
و در حین پخت غذا به همان اندازه که می خواهید استفاده کنید.