زیتون چینی| معرفی انواع زیتون چینی
زیتون چینی+ترشی زیتون چینی+زیتون شکسته چینی+زیتون پخته چینی:
شاید برای شما هم جالب باشد که چینی ها چگونه زیتون مصرف میکنند
چین کشوری است که تقریبا همه مواد غذایی که جهان به چشم خود دیده است را دارند
و در تولید و انبوه سازی آن رتبه های حایز اهمیتی نیز دارند
در این مطلب قصد داریم زیتون چینی را به شما معرفی نماییم
زیتون چینی در شکل های مختلف فرآوری می شود
انواع زیتون چینی:
ترشی زیتون چینی
زیتون زغال اخته چینی
زیتون شکسته چینی
زیتون پخته چینی
موارد بالا از جمله فرآوری های رایج زیتون چینی است.
چینی ها زیتون را یا به صورت ترشی مصرف می نمایند
یا آن را مانند سوپ و غذاهای گیاهی دیگر پخت می کنند
پختن زیتون در ایران معمول نیست و تا بحال نیز تست نشده است.
تنها در رستوران و آشپزخانه های چینی زیتون پخته می شود.
در ادامه تصاویر انواع زیتون چینی را به شما نشان میدهیم:
-
نوعی زیتون که به شکل زغال اخته فرآوری می شود
-
نوعی زیتون که آن را در آب و شکر پخته و میخورند
-
نوعی زیتون چینی که پوست آن ترک خورده و در ایران به زیتون شکسته معروف است
اما فرآوری این زیتون مانند زیتون شکسته ایرانی با آب نمک نیست.
۲ دیدگاه
[…] زیتون چینی| معرفی انواع زیتون چینی […]
[…] زیتون چینی| معرفی انواع زیتون چینی […]