زیتون پیکولین فرانسه | Picholine Olive
مشخصات زیتون پیکولین:
نام فارسی: پیکولین
نام انگلیسی: Picholine
نام های دیگر: Colliasse، Fausse (Lucques)، Piquette
ریشه و خاستگاه: فرانسه
کاربرد: تولید روغن و مصارف خوراکی
شکل: تخم مرغی
وزن هر دانه زیتون پیکولین: ۳ الی ۵ گرم
معرفی زیتون پیکولین:
عمده کشت و تولید زیتون پیکولین در جنوب فرانسه است.
اما در کشورهایی مانند ایتالیا، مراکش، شیلی نیز کشت میشود.
میوه سبز زیتون پیکولین در ماه اکتبر و نوامبر برای مصرف خوراکی برداشت میشود
و پس از انکه به رنگ سیاه درآمد برای تولید روغن زیتون استفاده میشود.
پیکولین عمدتا به صورت زیتون شور فرآوری میشود.
در بهترین حالت عملکرد زیتون پیکولین در روغن دهی ۱۸ الی ۲۲ درصد است.
زیتون پیکولین در برابر سرما آسیب پذیر است و مقاومت خوبی نسبت به درجه حرارت پایین ندارد.
آستانه تحمل دمایی درخت بالغ پیکولین، منفی ۱۲ درجه است.