خواص زیتون سیاه | Properties of black olives
زیتون سیاه از نظر آهن و فیبر سرشار است.
کلسترول خون را کاهش می دهد ، زیرا حاوی چربی های اشباع نشده است.
زیتون سیاه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان در خون است؛
بنابراین ما را در برابر بیماری های سرطانی محافظت می کند.
زیتون سیاه استخوان ها را تقویت کرده و احتمال پوکی استخوان را کاهش می دهد.
با خوردن زیتون سیاه میتوانیم با آرتروز و آسم مبارزه کنیم.
خوردن زیتون سیاه برای لذت بردن از چشمان سالم با ویتامین A مفید است ، که به محافظت از شبکیه چشم کمک می کند.
زیتون به عنوان یک ماده ضد درد عمل می کند ، زیرا حاوی ماده شیمیایی به نام “اولئوکانتال” است.
در درمان برخی از بیماری های پوستی مانند بیماری خشکی پوست و همچنین اگزما نقش دارد.
برای سلامتی مو مفید است ، چگالی آن را تقویت می کند.