زیتون پرورده و ویژگی های آن از نظر استاندارد ملی ایران
توسط
admin
·
منتشر شده
· بروزرسانی شده
تعریف زیتون پرورده از نظر استاندارد ملی ایران چیست؟
زیتون پرورده از نظر ویژگی ها و استاندارد
زیتون پرورده فرآورده ای است که از دو نوع مواد شامل موارد زیر تشکیل شده است.
مواد اصلی:
-
زیتون بدون هسته فرآوری شده
-
مغز گردو
-
آب انار
-
رب انار
-
سیر
مواد اختیاری:
-
سرکه
-
روغن زیتون
-
نمک
-
سبزی های معطر
-
انواع ادویه مانند گلپر
علاوه بر مواد فوق فرآورده مذکور باید فرآیند حرارتی پاستوریزاسیون را طی کرده باشد.
همچنین این فرآورده باید عاری از هرگونه مواد نگهدارنده باشد.
زیتون:
زیتون مورد مصرف در تولید زیتون پرورده باید ویژگی های زیر را داشته باشد.
سالم
رسیده
بدون هسته
دارای رنگ طبیعی مربوط به واریته خود
فاقد مواد خارجی، لهیدگی، آسیب دیدگی
و هرگونه آفت زدگی نظیر کپک زدگی، حشره زدگی، لکه زدگی و چروکیدگی.
آب مصرفی:
آب مورد مصرف در تهیه زیتون پرورده باید به طریق بهداشتی تهیه و ذخیره شده باشد.
قوطی زیتون پرورده:
باید عاری از فرورفتگی، زنگ زدگی و باد کردگی باشد.
در صورت استفاده از ظروف شیشه ای یا پلیمری،
شیشه یا ظروف پلیمری مورد مصرف باید عاری از نشتی و ترک خوردگی باشد.
رنگ زیتون پرورده:
نیز باید رنگ طبیعی مواد مورد مصرف در فرآورده را دارا باشد.
این فرآورده باید دارای بو و طعم طبیعی مواد متشکله مربوط به خود بوده
و عاری از هرگونه بو و طعم خارجی نامطبوع باشد.
در این فرآورده زیتون باید دارای بافت مناسب بوده، خیلی نرم و یا خیلی سفت نباشد.
نمک:
نمک طعام مورد مصرف در تهیه کنسرو زیتون پرورده به میزان حداکثر ۲.۵ درصد مجاز میباشد.
بیشینه PH در کنسرو زیتون پرورده ۴.۳ میباشد.
برچسبها: استاندارد زیتون پروردهپروردهتهیه زیتون پروردهخرید زیتون پروردهزیتون پروردهفرآورده زیتون پروردهکنسرو زیتون پروردهمواد اختیاری زیتون پروردهمواد اصلی زیتون پروردهمواد تشکیل دهنده زیتون پروردهمواد زیتون پروردهویژگی های زیتون پرورده
مطالب مرتبط