مقایسه روغن زیتون و روغن نباتی
تفاوت روغن زیتون فرابکر و روغن نباتی:
چربی های اشباع اغلب در محصولات تجارتی یافت می شوند.
در عین حال، باید به خاطر داشت که سایر روغن های نباتی می توانند توسط هیدروژنه شدن اشباع شوند
که آنها را به صورت جامد در می آورد. این روغن ها تحت عنوان روغن های نباتی هیدروژنه می شناسند.
زیتون روی درخت تا رسیدن به مرحله رسیدگی کامل از ابتدا
رنگ های سبز پررنگ، سبز کمرنگ، زرد کمرنگ،
قرمز، بنفش و در نهایت سیاه را به خود می گیرد.
پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها مهمترین عامل جلوگیری از سرطان هستند.
بهترین زمان برای روغن کشی از این میوه زمانی است که
۳۰ درصد از میوه این درختان سبز رنگ، ۴۰ درصد بنفش رنگ و ۳۰ درصد سیاه رنگ شده باشند
و چنانچه دراین مرحله طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت میوه های زیتون به کارخانه روغن کشی منتقل
و بلافاصله عملیات روغن کشی تحت شرایط خاص انجام شود
می توانیم مطمئن باشیم که روغن زیتون فرابکر (روغن کاملا طبیعی و ارگانیک) بدست می آید.
روغن زیتون فرابکر نوعی داروی بسیار موثر است.
براساس استاندارد های شورای بین المللی زیتون IOC ،
از نظر بویایی نیز روغن زیتون فرابکر بوی میوه زیتون می دهد.
همچنین می توان روغن زیتون های فرابکر یا خالص را از طریق حس چشایی نیز تشخیص داد
به این ترتیب که یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل دهان ریخته
و به مدت چند ثانیه در دهان می چرخانیم
و پس از آن در هنگام پایین بردن روغن که همراه با استشمام انجام می شود
باید در انتهای کام؛ تلخی و تندی تیزی ایجاد شود که گاها افراد از این تخلی و تندی به سرفه نیز می افتند.
در ادامه فیلمی از روغن زیتون فرابکر تولیدی در کارخانه های روغنکشی را مشاهده می نمایید: