خرید روغن زیتون با ۷ نکته تخصصی | Buy olive oil with 7 specialized tips
هنگام خرید روغن زیتون باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
برای به دست آوردن روغن زیتون سالم و خوشمزه ، ابتدا باید به موارد زیر توجه نمایید.
” تکنیک تولید ، بو ، طعم ، رنگ ، مارک، بسته بندی و نحوه نگهداری روغن زیتون “
با فرا رسیدن فصل پاییز، آدرس سعادت و سلامتی را باید در باغ های زیتون جستجو نمود.
یکی از اولین کلیدهای زندگی سالم ، خرید و استفاده از روغن زیتون خالص است.
بازرگانان به طرز ماهرانه ای از علاقه مردم به این روغن استفاده می کنند.
سرزمین زیتون نکاتی را برای انتخاب روغن زیتون سالم و فرابکر به شما ارائه می دهد:
تجهیزات تولید (تکنیک تولید روغن زیتون)
روشهای تولید روغن زیتونی را که خریداری خواهید کرد ، تحقیق کنید.
روش تولید روغن زیتون میتواند فیزیکی یا شیمیایی باشد.
روغن زیتون یک ماده معجزه آسا است ،
مهمترین اجزای سالم آن “پلی فنول” است
پلی فنول ها در مراحل اولیه تولید در بالاترین سطح خود قرار دارند
و با رسیدن زیتون های موجود در درخت ، پلی فنول ها کاهش یافته
و میزان چربی موجود در آنها افزایش می یابد
در استخراج روغن زیتون با پرس سرد (روش فیزیکی) باید از آب کمتری استفاده شود.
زیرا پلی فنولها فرار و محلول در آب هستند.
و به سرعت تحت تأثیر گرما و آب از بین می رود.
بنابراین روش تولید روغن زیتون فرابکر و خالص باید فیزیکی باشد.
جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
بو
قبل از خرید روغن زیتون را بو کنید.
بوی زیتون بسیار تند و ناخوشایند است.
بوی تند نشانگر این است که زیتون ها بیش از حد پخته شده و فشرده می شوند.
بوی روغن زیتون یادآور میوه های تازه و رایحه های چمن تازه است.
جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
مزه
روغن زیتون را به آرامی روی زبان خود مالش دهید.
روغن زیتون خوب باید احساس سوزش در طرفین زبان و احساس سوزش در گلو شما ایجاد کند.
این سوزش هیچ ارتباطی با اسیدیته ندارد
و نشان دهنده این است که روغن زیتون حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است.
و وجود آنتی اکسیدان ها یکی از مزایای سلامتی ، اثرات ترمیمی و جوان سازی روغن زیتون بشمار میرود
رنگ
هنگام خرید روغن زیتون ، با نگاه کردن به رنگ محصول تصمیم نگیرید.
رنگ روغن زیتون نشانگر کیفیت محصول نیست.
با افزودن مواد خاص ، میتوان رنگ روغن زیتون را تغییر داد.
بنابراین معیار رنگ می تواند در خرید روغن زیتون عامل گمراه کننده باشد.
جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
مارک و ظروف
جهت خرید روغن زیتون بصورت غیرفله محصولاتی را که دارای مارک و برچسب معتبر هستند انتخاب کنید.
نکته : فروش محصولات طارم و رودبار غالبا بصورت فله عرضه میشود
و نداشتن مارک و ظروف تیره نشان دهنده تقلبی بودن محصول یا غیربهداشتی بودن آن نیست.
به دنبال تاریخ تولید و انقضا ، نشانه جغرافیایی ، نوع زیتون به دست آمده و منطقه موجود در برچسب باشید.
اطمینان حاصل کنید که روغن زیتون خریداری شده
به جای یک ظرف پلاستیکی مصنوعی در یک ظرف شیشه ای تیره قرار دارد.
به یاد داشته باشید که عبور نور از طریق یک بطری روغن زیتون می تواند باعث شود
تا در مدت زمان بسیار کمی محتویات محصول خراب شود.
پس روغن زیتونیرا که زیر نور آفتاب قرار دارد نخرید.
مقدار اسید کم روغن زیتون نشانه چگونگی تولید روغن زیتون است.
روغن های زیتون با اسیدیته کمتر از ۰.۳ درصد عموما از کیفیت خوبی برخوردار هستند.
به یاد داشته باشید که روغن زیتون محصولی است که به مرور زمان کیفیت خود را از دست میدهد.
محصولی را که خریداری می کنید طی یک یا دو ماه مصرف کنید.
جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
نحوه نگهداری
روغن زیتون باید در محیط های خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.
در معرض هوا قرار نگیرد زیرا طعم و مزه آن تحت تاثیر قرار میگیرد.