زیتون ترد و سفت سرکه ای | Olive Vinegar
سرکه عامل سفتی و تردی زیتون:
یکی از مواردی که در مراحل تولید و نگه داری زیتون حائز اهمیت است
جلوگیری از نرمی و از دست دادن تردی و سفتی آن است .
دلایل نرمی زیتون و یا کپک زیتون در مطالب قبلی مفصلا توضیح داده شده است.
زیتون فرآوری شده میتواند به دلایل زیادی سفتی خود را از دست بدهد .
از جمله دلایل از بین رفتن سفتی و تردی زیتون:
اصالت زیتون
رسیده یا نارس بودن زیتون
شرایط نگهداری زیتون قبل از فراوری
کم بودن غلظت سود
زیاد بودن غلظت سود (به گونه ای که میوه آن به صورت شیشه ای شود)
حرارت زیاد محلول سود یا انجام عمل سود دادن در مکانهای گرم
فعال بودن مخمرها یا کپک ها و …
هرگاه بوی گندیدگی آب پنیری از زیتون استشمام شود نشانه نرم شدن و عدم داشتن غلظت مناسب محلول زیتون است .
به منظور حفظ تردی و سفتی زیتون باید به میزان ۳% سرکه به محلول آن بعد از فرآوری اضافه کرد .
سرکه هم طعم ترش مزه لذیذی به زیتون میدهد و هم مانع از دست رفتن تردی و سفتی میوه زیتون است.
مطالب بیشتر:
زیتون شور|زیتون تلخ|زیتون شیرین|زیتون ترش