زیتون پرورده الیولند|فوت آخر در تهیه زیتون پرورده
فوت آخر در تهیه زیتون پرورده چیست؟
بسیاری از شما عزیزان طرز تهیه زیتون پرورده را در وبسایت ها و شبکه های مختلف دیده اید.
اما پس از درست کردن زیتون پرورده با دستوراتی که آموزش دیده اید.
بازهم طعم و مزه زیتون پرورده ای که در راه شمال یا غرفه زیتون نمایشگاه ها خورده اید را نمیدهد
هیچ کوزه گری فوت آخر کوزه گری را به شما آموزش نخواهد داد.
ولی برای اولین بار سرزمین زیتون فوت آخر در تهیه زیتون پرورده را به شما آموزش خواهد داد.
مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده الیولند:
-
زیتون بی هسته شیرین : ۱ کیلوگرم
-
مغز گردو سابیده شده و پودر: ۴۰۰ گرم
-
سیر رنده شده: ۵ پر
-
نعناء+خالیواش+چوچاق خشک: به میزان کافی
-
گلپر: به میزان کافی
-
آب انار: نصف فنجان
-
رب انارترش یا ملس: ۳ قاشق
طرز تهیه زیتون پرورده الیولند:
همه مواد ذکر شده به جز زیتون بی هسته را باهم مخلوط نمایید
توجه داشته باشید فوت و فن آخری در تهیه زیتون پرورده تهیه ملات آن است.
ملات زیتون پرورده باید به صورت جدا تهیه و به مدت یک روز در یخچال نگهداری شود.
بعد از گذشت ۲۴ ساعت شروع به تهیه زیتون پرورده نمایید
زیتون بی هسته را داخل آبکش بریزید تا کاملا آب آن کشیده شود.
ملاتی که ۲۴ ساعت قبل تهیه نموده اید را با زیتون بی هسته شیرین مخلوط نمایید
زیتون پرورده شما کاملا آماده است.
در مورد اضافه کردن روغن زیتون نیز بستگی به ذائقه شما دارد و کاملا سلیقه ای است.
چوچاق و خالیواش نیز از سبزیجات محلی و معطر شمال عمدتا شمال شرق گیلان به شمار میرود
طعم ترش یا ملس زیتون پرورده نیز بستگی به نوع رب انار و آب انار شما دارد
رب انار و آب انار ترش طعم و مزه ترش به زیتون پرورده میدهد و بالعکس.
در ادامه کلیپی از طرز تهیه زیتون پرورده برای شما عزیزان قرار داده ایم:
فیلم تهیه زیتون پرورده الیولند:
منبع: سرزمین زیتون
مطالب بیشتر:
تهیه زیتون پرورده با پونه و تمبرهندی
فیلم تهیه ترشی زیتون پرورده با زیتون شکسته
۳ دیدگاه
[…] یکی از چاشنی های گیاهی اصلی و مختص زیتون پرورده […]
[…] زیتون پرورده عمری چند روزه دارد […]
[…] زیتون پرورده الیولند|فوت آخر در تهیه زیتون پرورده […]