طرز تهیه ترشی برگ انگور How to prepare grape leaf pickle
مواد لازم برای تهیه ترشی برگ انگور
برگ های تازه انگور
نصف بطری سرکه سیب
برای هر شیشه یک قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق چایخوری نمک لیمو
یک قاشق چایخوری شکر
یک غده سیر
دستور تهیه ترشی برگ انگور
اگر باغ انگور دارید توصیه میکنیم از برگ های تر و تازه و ریز انگور استفاده نمایید
برگ های ریز انتهای شاخه ها معمولا گزینه مناسبی است
پس از تهیه و جمع آوری برگ انگور ها آن ها را بشویید
سپس حبه های سیر را جدا نموده و پوستش را بکنید
سیرها را برش داده و در کف بطری شیشه ای خود بریزید
نمک، شکر و نمک لیمو را به سرکه سیب اضافه نمایید و مخلوط کنید
برگ انگور ها را درون بطری شیشه ای بگذارید به طوری که بصورت فشرده روی هم قرار گیرند
و آب ترشی که آماده نموده اید را روی برگ ها بریزید
درب بطری را محکم ببندید
ترشی برگ انگور معمولا همراه با غذاهایی مانند کوفته عدس و یا جهت تهیه غذایی مانند دلمه کاربرد دارد
ترشی برگ انگور اشتهاآور است و مصرف آن در روزهای زمستان توصیه می گردد.
در ادامه فیلمی از مراحل و طرز تهیه ترشی برگ انگور ارائه می گردد
برای درک بهتر آموزش میتوانید از فیلم زیر کمک بگیرید.