روش های تهیه غذا با روغن زیتون | Methods of preparing food with olive oil
۷ روش خوشمزه برای استفاده از روغن زیتون
بله ، روغن زیتون برای پخت و پز ، سس کردن ، سرخ کردن و به عنوان سس سالاد بسیار عالی است،
اما یک دسته از روش های دیگر وجود دارد که می توانید از آن استفاده کنید.
روغن زیتون با ایجاد چربی غیراشباع و یا جایگزین کردن کره باعث ایجاد یک طعم متفاوت می شود.
در اینجا چند روش استفاده می شود:
-
بریزید روی ساندویچ تان
ظاهرا عجیب به نظر می رسد ، اما به جای استفاده از چاشنی هایی مثل مایونز که سرشار از چربی اشباع هستند ،
چرا چند قطره روغن زیتون را روی هر برش نان اضافه نکنید.
من مخصوصاً ساندویچ را با فتا ، گوجه فرنگی و چند برش زیتون دوست دارم.
-
مقداری به سوپ تان اضافه کنید
اغلب دستور العملهایی را مشاهده می کنید که توصیه می کنند درست قبل از سرو یک قاشق غذا خوری کره سنگین به سوپ اضافه کنید.
در غذاهای یونانی معمول است که به جای آن از روغن زیتون فرابکر در سوپ استفاده میکنند.
و این کار علاوه بر یک طعم ، بلکه چربی های اشباع نشده و آنتی اکسیدان ها را نیز به آن اضافه می کند.
-
یک جایگزین مناسب برای نان ها
به جای سرو کردن نان ، می توانید تکه های نان را تست کنید و مقداری روغن زیتون فرابکر به نان بمالید ،
کمی پونه کوهی خشک و نمک نیز روی نان بپاشید.
همچنین می توانید این غذا را به عنوان میان وعده میل کنید.
-
همراه پنیر میل کنید
در حالی که من هنگام صبحانه از انواع خاصی از پنیر با مقداری مربای انجیر یا عسل لذت می برم ،
استفاده از روغن زیتون نیز روی پنیرهایی مانند فتا و موتزارلا تازه بسیار عالی است.
-
با روغن زیتون نیمرو درست کنید
در حالی که اغلب تخم مرغ سرخ شده (نیمرو) نمی خورم ، اما همیشه نیمرو را با روغن زیتون درست میکنم
تهیه نیمرو با روغن زیتون باعث میشود ، شما از مصرف چربی های اشباع شده در کره یا دیگر روغن ها جلوگیری کنید.
-
از روغن زیتون برای پنیر کبابی استفاده کنید
با استفاده از یک اسپیتزر روغن زیتون ، وقتی پنیر کبابی درست می کنم ،
به جای استفاده از کره ، هر تکه نان را با روغن زیتون اسپری می کنم.
نتیجه آن بافت و طعم بسیار خوبی است.
-
با روغن زیتون کیک درست کنید