زیتون کالاماتا یا کالامون Kalamata or Kalamon olives
زیتون کالاماتا یا کالامون یونان را بشناسید
خاستگاه اصلی این زیتون کشور یونان می باشد.
زیتون های کالاماتا به نام شهر کالاماتا در مسینیا، شهری در جنوب یونان نامگذاری شده اند.
اما این زیتون ها در مناطق نزدیک لاکونیا نیز پرورش می یابند.
زیتون کالاماتا با نام کالامون هم شناخته میشود
کالاماتا یا کالامون زیتون هایی بادامی شکل و گوشتی هستند
معمولا نرم و پر بوده و به رنگ بنفش تیره هستند
زیتون های کالاماتا یا کالامون بصورت مکانیزه برداشت نمیشوند
و بدلیل حساسیت پوست زیتون کالاماتا در برابر کوفتگی و ضربه معمولا بصورت دستی برداشت میشوند.
مصرف خوراکی زیتون کالامون برای سالاد و پیش غذا ایده آل است
این زیتون سازگاری و وابستگی خاصی به شرایط آب و هوایی و خاک یونان دارد
بطوریکه خواص غذایی زیتون کالاماتا یونان با دیگر کشورهایی که همین رقم زیتون را کاشته اند کاملا متفاوت است.
بدلیل طعم و عطر و بوی تند و تیز از زیتون کالاماتا کمتر برای روغن گیری استفاده میشود.
نهال و درخت زیتون کالاماتا یونان
مطالب مرتبط
زیتون کرونایکی یونان|Koroneiki Olive